Tribulus Terrestris и мъжкото и женско сексуално здраве

natural viagra

Не случайно казват, че растението е най-мощната натурална виагра

Вероятно няма по ефикасна и многоспектърна лечебна билка в природата щом става въпрос за сексуално зраве при мъжете и жените, от Tribus Terrestris (бабините зъби). Това е растението, използвано за основа на почти 90% от лекарствата и препаратите, стимулиращи мъжката потентност и нормалните функции на простата.


Ролята на трибулус за женското здраве

Препаратите, създадени на основата на билката трибулус терестрис има ефективно действие върху редица неразположения при жените. В следващите редове ще опишем ефектите, които се наблюдават благодарение на свойствата на тази невероятна билка.

  • Растението симулира производството на лутеотропния хормон от хипофизата, който при жените е отговорен за дейността на секрецията на естроген и началото на овулацията;
  • Трибулус  се бори ефективно с женското и мъжкото безплодие;
  • При приема на билката се наблюдава безболезнен менструален цикъл, без познатите ефекти като болки в слабините и долната част на корема, отпадналост и други;
  • Трибулус намалява значително дискомфорта от симптомите на менопаузата – повишено сърцебиете, световъртеж, топли вълни и задук, благодарение на свойството му да регулира нивото на хормонална секреция в женския организъм;
  • Трибулус допринася за увеличаване и увеличаване на притока на кърма при младите майки;

Доказан е фекта от трибулус при лечение на мастит;

Билката действа върху засилване на либидото и сексуалната активност при мъжете и жените;

Подпомага лечението на  фригидност и заболявания, предавани по полов път – гонорея, сифилис и други.

Бабини зъби

Здравето на мъжа и Tribulus Terrestris

Още от древността билката е позната и използвана за

 лечение на сексуална дисфункция при мъжете. Има силен ефект за повишаване на сексуалното желание, справя се доказано с лечение на безплодието при мъжете. На Изток смятат билката за естествен афродизиак и го използват като нехормонално „оръжие“ за сексуално привличане.

Веднъж попаднала в мъжкото тяло, билката спомага за производството на естествен тестостерон и повишават либидото, които са отговорни за потентността и плодовитостта. Активните вечества на растението водят до повишаване на подвижността на сперматозоидите и увеличаване на количеството и качеството на семенната течност. Естествено стимулират потентността и хармонизират сексуалния живот. Влизайки в цялостен курс на лечение, Tribulus – ефективно противодейства на доброкачествената простатна хиперплазия, еректилната дисфункция, сперматореята.

За нарушения в сексуалния живот, свързани с намалено либидо, симптоми на климактериум при жените или нарушени функции на простата при мъжете, поръчайте Боралин 1.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *