Как да приемаме продуктите от серия БОРАЛИН?

BORALIN Схема на прием

Продуктите от серията трябва да бъдат приемани под строго определена схема за да бъде възможно да почувстваме максималния ефект.

Всеки един от водните извлеци има разпечатана върху себе си схема за прием. Важно е да се уточни, че дозите варират през различните дни.

В таблицата отдолу може да се запознаете със схемата, която е разпечатана на бутилките.

ДенСутринОбедВечер
110 ml10 ml10 ml
215 ml15 ml15 ml
325 ml25 ml25 ml
430 ml30 ml30 ml
530 ml30 ml30 ml
630 ml 30 ml30 ml
730 ml30 ml30 ml

За да бъде възможно прецизно дозиране на всеки прием върху капачката на всеки продукт е поставена мерителна чашка, която е разграфена удобно.

Препоръчваме на всеки, който приема нашите продукти, да използва въпросната мерителна чашка, а не друга, която е използвал преди.

Учтиво молим всеки клиент да прочете схемата върху опаковката внимателно и ако не е сигурен, че я разбира напълно без колебание да ни потърси по телефон. Всеки наш търговски консултант е добре запознат с нея и може да даде ясна и точна информация.

За максимален терапевтичен ефект се препоръчва да бъдат използвани четири опаковки. По този начин билката Бабини Зъби ще окаже най-цялостен ефект. Всяка опаковка по време на курса трябва да бъде приемана по схемата описана отгоре. Трябва да се прави десет дневна пауза между приема на всяка (това е от огромно значение, тъй като в противен случай тялото ни ще се пренасити и ефекта ще се намали).

За профилактика на организма е достатъчно да се прави подобен курс два до три пъти в годината като между всеки от тях има минимум един до два месеца разстояние. Причината за това разстояние е, че тялото ни се засища от билката и няма да има значителен ефект ако се приема непрекъснато.

Важно! При деца и възрастни с тегло под 35 килограма дозите трябва да бъдат намалени на половина. Това означава, че една опаковка трябва да бъде приемана на два пъти като трябва да има 10 дневна пауза между първата и втората половина.

Ако желаете може да продължите към нашите продукти:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *