Кои са хората, които препоръчват БОРАЛИН?

Boralin Logo SOCIAL

Създателят на нашите продукти, известният фитотерапевт Борис Николов, е посветил живота си на продуктите от серията. Всеки един от продуктите е преминал през множество клинични тестове, за да докаже полезността си.

Благодарение на силно изразените ефекти от продуктите, множество хора са споделили доброто си мнение за тях. В тази статия ще споменем някой от най-интересните и значими за нас рецензии, които сме получили през годините.

А. Цонков – журналист от вестник „Лечител“, 1992 година, относно работата на Борис Николов:

От една и съща билка той извлича три различни фракции – като агроном владее азбуката на химическите реакции и технологии.

Полк. д-р И. Балуков – ВМА, 1990 година, относно ефектите на БОРАЛИН-1:

Досега в нашата практика не сме наблюдавали лекарствено средство с такъв бърз и траен ефект. Смятаме, че може предложеният препарат БОРАЛИН-1 да намери приложение при лечение на дископатии, спондилартрози и др. с болков синдром.

Подп. д-р П. Казанджиев – ВМА, 1989 година, относно ефектите на БОРАЛИН-3:

Предлагаме лекарственото средство БОРАЛИН-3 да бъде внедрено за широко приложение при хирургични рани.

Ген. м-р доц. д-р П. Чаушев – ВМА, 1990 година, относно продуктите от серия БОРАЛИН:

След станалите разисквания ТИС реши: приема за внедряване в Медицинската Служба на Българската Народна Армия на предложенията за изобретения, същите имат лечебен ефект.

Ю. Димитров – издател, 2017 година, относно изданието на „Растението убиец на холестеролните плаки“:

„Растението убиец на холестеролните плаки“ първо се появи през 2006 година в тираж едва 1000 бройки под шапката на „Български писател“. Само година по-късно вестник „24 часа“ купува правата и отпечатва рекордните 30000 броя. В настоящето трето допълнено издание ще намерите две рецепти с Tribulus Terrestris, факсимилета протоколи от клиничните изпитания, непубликувани страници от оригиналния ръкопис, архивни документи, интервюта и информация за лечението с препаратите от серията „БОРАЛИН“ по технология на фитотерапевта Николов. Публикацията се посвещава на 95-годишнината от неговото рождение.

Като допълнение към тези рецензии бихме искали да добавим и интересен откъс от книгата на Борис Николов.

Борис Николов – фитотерапевт, 2007 година, относно неговия дългогодишен труд:

Цялата информация, изложена в настоящата книга, е плод на клинични проучвания във Военномедицинска Академия и ИСУЛ, София. За да бъда сигурен, че няма никакви странични явления в организма от продуктите от използваните растения, преди експериментите ги приложих върху себе си. За повече от 20 години, през кабинета ми минаха над 9000 пациента.

Благодарим на всеки, които е изразил своето мнение за продукти БОРАЛИН. Ще продължаваме да мислим за Вашето здраве и ще продължаваме да подобряваме продуктите си!

Ако желаете може да продължите към нашите продукти:Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *