Полезно! Неизлъчвани до момента кадри на лечителя Борис Николов, в които споделя за продуктите БОРАЛИН и тяхното действие

Борис Николов Видео

С цел да бъдем полезни на нашите потребители бихме искали да споделим уникални кадри, в които лечителят Борис Николов разказва за своите проучвания и открития. В клипа, който е споделен в края на статията може да открието полезна информация за своето здраве и как да се предпазите от опасните холестеролни плаки.

За улеснение публикуваме и кратка обобщена част от видеото.

  • Какво е холестерол и защо вреди на нашето здраве?

До 1985г. се смята, че има само два вида холестерол, а именно-добър и лош. Двама американски учени-Браун и Голдщайн работят в продължение на двайсет години и установяват, че холестеролът всъщност е три вида- високоплътен, нископлътен, много нископлътен.

Високоплътният холестерол се образува от животински мазнини. При храносмилателния тракт животинските мазнини се превръщат в хиломикрони-това е сложна молекула, състояща се от високоплътен холестерол и моноглицерин. Тя преминава през червата и се усвоява от лимфата. В лимфата под действието на ензима мускулният ензим се раздвоява на съставните си части и постъпва в кръвта. Движейки се в кръвта, високоплътният холестерол отива в черния дроб. Там с помощта на рецепторите, които са по стените на чернодробната клетка, се вкарват молекулите в самата клетка,отдават енергията си на ядрото на чернодробната клетка и там се метаболизира в нископлътен холестерол. Той излиза през клетъчната мембрана, акумолира се в чернодробните канали и от там организмът черпи толкова, колкото му е нужно. Особено при децата и поддрастващите този нископлътен холестерол взема участие в изграждането на клетъчните мембрани. По тази причина децата трябва да ядат повече такива мазнини, но след навършване на растежа, трябва да се коригира хранителният режим. Трябва да се ограничи приема на тези мазнини и да се приемат повече белтъчини, напр. месо.

  • Какъв е пътят на нископлътния холестерол и защо е така вреден за организма ни?

Нископлътният холестерол отива по същия начин до клетките ни. Рецептори вкарват молекула по молекула нископлътния холестерол в клетката където те отдават своята енергията на ядрото и се метаболизират в многонископлътен холестерол. В последствие успяват да преминат през клетъчната мембрана, влизат в кръвта и като резултат се образува така наречения лош холестерол, който се кристализира.

  • Къде се образуват холестеролните плаки?

При удар и травми е възможно да бъде създадено началото на процес, който образува холестеролни плаки. Когато холестеролни молекули преминат през тези места те се закрепват за тях и по този начин се увеличава опасният кристал. Ако това образувание се откърти и поеме по пътя към аортата е възможно да се получи инфаркт или разкъсване на кръвоносен съд. Приема на екстракта от Бабини Зъби дисперира тези плаки и ги вкарва отново в кръвта. Така този опасен за здравето процес става обратим. Този животоспасяващ ефект е наблюдаван за пръв път при екстракт от билката Бабини Зъби.

  • За колко време е възможно да се очисти тялото ни от лошия холестерол?

Борис Николов казва, че това зависи изцяло от това колко стари са плаките. С времето те образуват пластове. Най-повърхностният слой се чисти най-лесно, тъй като е мек и все още невтвърден. Тези, които са вкостенели, изчезват по-бавно.  При проблеми от типа на коксартроза, шипове на ябълката, ефекта може да бъде забелязан бързо, за около седмица. Борис Николов твърди, че е има случаи, при които хората с болки в кръста усещат силен ефект още в първите три до четири дни.

Повече информация може да откриете във видето.

Ако желаете може да продължите към нашите продукти:Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *