Бабини Зъби – истина или мит? Статия, основана на научни доказателства. Част 1

Здравитал БОРАЛИН, Бабини Зъби Холестерол Дискова Херния Сърце

В последното десетилетие употребата на хранителни добавки доби висока популярност. Предлагат ни се куп продукти, а голяма част от тях нямат силно изразен ефект върху здравето ни.

Не всички добавки обаче са такива. Нека направим един задълбочен анализ, който се базира на клинични тестове извършени от фитотерапевта Борис Николов, помогнал на хиляди българи.

Ще разгледаме една билка, която е позната под наименованието Бабини Зъби (от латински – Tribulus Terrestris). Оказва се, че българският Трибулус имат най-богат биохимичен състав и това го прави толкова полезен за нашето здраве. Неправилно, голяма част от нас ограничават полезността на билката до нейните ползи за повишаване на либидото (които далеч не са малки). Малко обаче са тези, които подозират, че това е едва върхът на айсберга от целебни за здравето ни ползи.

1. Приема на Бабини Зъби оказва влияние върху вредния LDL холестерол

Високите нива на вреден холестерол увеличават рисковете от инфаркт, инсулт и други тежки заболявания. В серия от клинични проучвания, българският фитотерапевт Борис Николов доказва, че благодарение на сапонините в билката холестеролните плаки в кръвоносната ни система се разграждат, а при по-продължителен прием дори прочистват напълно. Продуктът Здравитал БОРАЛИН-1 е мощно оръжие при подобни състояния и съдържа 100% екстракт от Бабини Зъби.

2. Екстрактите от Бабини Зъби предпазват от атеросклероза и подпомагат сърцето

Атеросклерозата води до стеснение на кръвоносните съдове. По лумена на кръвоносната система се образува атеросклеротична плака, чиято сърцевина е изградена от холестерол. Нормализирайки нивата му, предпазваме сърцето си от това и други тежки хронични заболявания. При опитите си, Борис Николов открива, че приема на екстракт от билката нормализира кръвното налягане и намалява рисковете от инфаркт. Разгледайте Здравитал БОРАЛИН-5 в комбинация с глог и магарешки бодил за подкрепа на Вашето сърце.

3. Приема на Бабини Зъби облекчава симптомите на дискова херния и проблеми с гръбначния стълб

Всеки, който страда от дискова херния, знае колко мъчителна е тя. Приемът на Бабини Зъби облекчава болките в пиковите кризи още след първите няколко приема. Борис Николов открива, че при продължителна терапия дори може да бъде забелязано частично възстановяване на хрущялно-съединителната тъканна пластина, свързваща прешлените. Здравитал БОРАЛИН-4 комбинира Бабините Зъби с Жълт Кантарион и би облекчил болките.

Важно! Как да се възползваме от тези полезни действия?

По-лесният, но по слаб начин да се възползваме от тях е ако направим отвара от билката в домашни условия. За тези, които не искат да губят излишно време, е създадена продуктовата серия Здравитал БОРАЛИН.

Тя е изработена посредством технология, която не само запазва активните вещества на билката, а и ги катализира. За разлика от повечето тинктури на пазара, нашите продукти не съдържат алкохол, тъй като фитотерапевтът Борис Николов прави откритие, че той унищожава така полезните сапонини. Продуктите Здравитал БОРАЛИН са клинично тествани в ИСУЛ и ВМА и имат над 30-годишна история.

В тази богата гама полезността от Бабините Зъби е съчетана с множество билки (глог, магарешки бодил, глухарче, жълт кантарион и други). Резултатът е съвкупност от продукти, които подпомагат широк спектър заболявания.

Ако желаете може да продължите към нашите продукти:

Прилагаме и полезен видеоклип, в който създателя на серията Здравитал БОРАЛИН говори за полезните действия на билката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *