Достатъчни са само 4 опаковки, веднъж в годината

Достатъчни са само 4 опаковки, веднъж в годината

10 май 2022

Получавате комплект за пълна терапия! 4 опаковки Боралин по избор, продукт подарък, както и 2 ваучера подаръци на обща стойност 70 лв. Пристигат до вас с безплатна доставка. Разгледайте тук: www.boralin.bg

 

ИЗГОДНИ ПРОМО ПАКЕТИ ПЪЛЕН КУРС БОРАЛИ

Поради огромния интерес, отново и отново продължаваме нашите промоции! Поръчайте пълен курс 4 опаковки Боралин + още 1 продукт подарък + ваучер за консултация с диетолог + безплатна доставка до всяка точка на България.

 

 

ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-1" ГРИЖА ЗА СТАВИТЕ

Подкрепя функцията на ставите, за по-уверена походка!

 

 Комбинираната мощ на екстрактите от Tribulus terrestris (бабини зъби) и Taraxacum officinale (глухарче) в течната формула на Боралин-8 (Б8) подпомага кръвооросяването на всички тъкани, органи и системи в човешкия организъм, в това число и на опорно-двигателния апарат. Подкрепя функцията на големите стави, бъбреците и черния дроб. Притежава антиоксидантно и тонизиращо въздействие. Допринася за поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта. Съдейства за нормализиране нивата на триглицеридите и пикочната киселина. Препоръчителният курс от четири опаковки билков беззахарен сироп Боралин-8 е достатъчен, за да усетите походката си по-уверена. Големият бонус флакон съдържа 100 грама гел Боралин-3 (Б3). Нанася се 3-4 пъти дневно с масажни движения в областта на ставите.

По рецепти на фитотерапевта Борис Николов, автор на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки".

 

 

 

ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-2" ПОМОЩ ЗА ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА

Благоприятства функциите на простатната жлеза.

За балансиран холестерол

 

     Наричат простатната жлеза „второто сърце на мъжа”. Важността си дължи на репродуктивните и хормоналните функции, които изпълнява. С напредването на възрастта мнозина представители на силния пол започват да изпитват неудобства. Поради разположението си около уретрата, нерядко се стига до затрудняване и блокиране изпразването на пикочния мехур, а също и до импотентност. Преди да се стигне до там, защо не опитаме силата на билките?

     Само четири опаковки билков сироп Боралин-4 (Б4) са достатъчни, за да си върнете нормалния начин на живот.

     По отношение на нежния пол, Боралин-4 предлага спокойствие и самочувствие в критичния период на климакса. В този промо пакет акцентираме на простатата, за да привлечем вниманието на сълния пол, традиционно неглижиращ здравословните си проблеми. Ползите от един пълен курс с Боралин-4 се усещат от цялото тяло. Допринася за поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта, подкрепя функциите на нервната, половата, храносмилателната и костната системи. Притежава антиоксидантно и тонизиращо въздействие. Подобрявайки кръвооросяването, Боралин-4 се грижи и за „първото сърце на мъжа”.

     Бонус продуктът в пакета, сиропът от дървесен черен бъз и бета глюкани Боралин-имун, подсилва имунната система, за да я подготви за неизбежната среща с вирусите. Диуретичният ефект на тази билка подпомага възстановяването и нормалната работа на простатната жлеза.

 

 

 

ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-3": ГРИЖА ЗА ГРЪБНАКА

Боралин-4 в комбинация с масажен гел Боралин-3 подкрепят функцията на

опорно-двигателната система и ви помагат да се изправите!

 

     Опитайте пълен курс със само четири опаковки билков сироп Боралин-4 (Б4) и масажирайте с Боралин-3 (Б3) гел по рецепти на фитотерапевта Борис Николов. Тази подкрепа на функцията на опорно-двигателната система ще ви помогне да се изправите без болка!

     Хранителна добавка Боралин-4 със съдържание на Tribulus terrestris (бабини зъби) и Hypericum perforatum (жълт кантарион) допринася за поддържането и на нормална концентрация на холестерол в кръвта, подкрепя функциите на нервната, половата, храносмилателната и костната системи. Притежава антиоксидантно и тонизиращо въздействие.

 

 

 

ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-4" СПОРТ И ПОТЕНТНОСТ

За подпомагане на потентността, либидото и фертилността. 

Подкрепя натрупването на мускулна маса при активно спортуващи.

 

     Tribulus terrestris (бабини зъби) по рецепта на фитотерапевта Борис Николов поддържа във физиологични граници функциите на половата, отделителната, сърдечно-съдовата, опорно-двигателната и нервната системи. Многопосочните си действия екстрактът дължи на фуростаноловите сапонини, които са фармакологично на-ценната съставка на билката. Тяхната оптимална концентрация спомага процесите на „прочистване” на сърдечносъдовата система на капилярно ниво. Като следствие от това можем да се радваме на здраве и пълноценност с цялото си тяло. Боралин-1 (Б1) допринася също за нормалната концентрация на холестерол в кръвта, притежава антиоксидантно и тонизиращо въздействие.

     За покачване на капацитета и тонуса в интимната сфера. Спомага за подобряване на сексуалното представяне и либидото както при мъжете, така и при жените. За балансирани хормони.

     Подпомага по естествен начин оптимизирането на мускулния растеж при активно спортуващи.

 

 

 

ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-5": ТОНИК ЗА СЪРЦЕТО

В подкрепа на сърдечно-съдовата функция, подпомага поддържането на

нормално кръвно налягане, за нормална концентрация на холестерол в кръвта

 

Известно е, че годините нездравословен начин на живот затормозяват работата на сърдечно-съдовата система. Процесите са описани в книгата на фитотерапевта Борис Николов със стряскащото заглавие „Растението убиец на холестеролните плаки”. На помощ идва разработеният от него препарат Боралин-5 (Б5)– оптимална комбинация екстракти от билките  Tribulus terrestris (бабини зъби), Crataegus monogyna (глог), Onopordum асаnthium (магарешки бодил). Направете пълен курс със само четири опаковки от този еликсир и ще почувствате сърцето подмладено и ритмично. В промо пакета получавате подарък - голяма половинлитрова опаковка сироп от дървесен черен бъз Боралин-имун, който освен че засилва имунната система, влияе положително и върху работата на сърдечния мускул.

 

 

 

ЗАКРИЛА ЗА БЪБРЕЦИТЕ И ЧЕРНИЯ ДРОБ: ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-6" 

Грижа за бъбреците и черния дроб, допринася за поддържането на

нормална концентрация на холестерол и триглицериди в кръвта. 

 

     Боралин-8 (Б8) е комбинация течни екстракти от билките Tribulus terrestris (бабини зъби) и Taraxacum officinale (глухарче) по оригинална рецепта на фитотерапевта Борис Николов. Тази формула подкрепя функцията на големите стави, бъбреците и черния дроб. Притежава антиоксидантно и чувствително тонизиращо въздействие. Допринася за поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта. Съдейства за нормализиране нивата на триглицеридите и пикочната киселина. В промо пакета получавате подарък - голяма половинлитрова опаковка сироп от дървесен черен бъз, който освен че засилва имунната система, оказва пикочогонен ефект, полезен за работата на бъбреците.

 

 

 

ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-7": УСТОЙЧИВОСТ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

В подкрепа на сърдечно-съдовата, белодробната и нервната функция,

допринася за нормалната работа на имунната система

 

    Рано или късно, по-често или по-рядко, организмът ни се изправя пред изпитания. Затова е добре да сме подготвени. Това означава да се погрижим за хроничните болежки, които винаги има опасност да се влошат. В този пакет ви предлагаме селекция от няколко продукта, всеки от които допринася за устойчивостта и възстановяването на най-важните системи в човешкото тяло.  Боралин-5 (Б5) е оптимална комбинация екстракти от билките  Tribulus terrestris (бабини зъби), Crataegus monogyna (глог) и Onopordum асаnthium (магарешки бодил), които се грижат за чистотата на сърдечно-съдовата система. Ключовото подобряване на кръвооросяването продължава с Боралин-4 (Б4), който съчетава синергичното действие на растенията Tribulus terrestris и Hypericum perforatum (жълт кантарион). Неговото действие е насочено към здравето на нервната и костната система. 

     За тонуса на горните и долните дихателни пътища ще се погрижи нашият подарък за вас - Боралин-имун - голяма бутилка 50 дози беззахарен сироп от дървесен черен бъз (Sambucus nigra). Както показва името на тази хранителна добавка, тя е незаменим помощник на имунната система в усилията й да отговаря на предизвикателствата на агресивната околна среда.

    Боралин – виж как ще се почувстваш!

 

 

+Подарък ваучер на стойност 50 лв. за цикъл от консултации с професионален нутриционист Моника Панайотова. Съвместно ще създадете индивидуален диетичен режим, съобразен със здравословното ви състояние, предписаното основно лечение и най-важното… вашите вкусови предпочитания. Подходящото разнообразно хранене е основа за подкрепата на здравето, която ще ви даде курсът с Боралин и постигането на трайни резултати.

+Подарък ваучер на стойност 20 лв. за отстъпка от цената на процедури в Център за здраве „Съзидание”, София. По избор: Лечебен масаж или диагностика с апарат Kazutama, или процедура йонна детоксикация, или светлинна терапия с апарат Biotron, или психологическа терапия.

 

+ Безплатна доставка!


Билкови хранителни добавки по рецепти на лечителя Борис НИКОЛОВ

прочети още

Избрани публикации от вестници, списания и Интернет здравни портали

прочети още

Очерк за живота и делото на именития лечител, публикуван със съкращения в блога на www.boralin.bg

прочети още

Обобщаваме най-важните ползи на екстрактите от Tribulus terrestris, по рецепти на фитотерапевта Борис Николов

прочети още

Глогът е известен със суперсилата си да тонизира сърдечния мускул

прочети още

Вашите отзиви са важни за нас! С тях помагате и на други хора да помогнат на здравето си, като научат за свойствата на хранителни добавки БОРАЛИН. Благодарим на всички, които подкрепят мисията ни!

прочети още

ОТ АРХИВА: Още изрезки от стари вестници, на тема препаратите БОРАЛИН и техния изобретател Борис НИКОЛОВ

прочети още

Научете за ползите от великата билка с необичайно силни целебни въздействия!

прочети още

Откритията на Б. Николов са сензационни и през април 2007 в-к 24 часа излиза с материал на първа страница

прочети още

Излезе от печат най-новото трето допълнено издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки" от Борис Николов

прочети още

"Екстрактът е мощно нестероидно средство, полезно за хормоналния фон и за редица други състояния"

прочети още

"Едно от най-ценните действия е понижаване на холестерола."

прочети още

По рецепти на народния лечител Борис НИКОЛОВ

прочети още

ОТ АРХИВА: Публикации във вестник Лечител от далечната 1992 г.

прочети още

Как се приготвя чай от бабини зъби за шипове по рецепта на българския лечител Борис НИКОЛОВ?

прочети още

Вижте част от книгата на лечителя Борис НИКОЛОВ

прочети още

Хранителна добавка укрепва ставите, отбранява ни и от холестерола

прочети още

Първите експерименти са извършени в ИСУЛ и върху доброволци от ВМА

прочети още

Хипократ: Нека храната ви бъде лекарство и лекарството храна!

прочети още

Вижте старата опаковка на БОРАЛИН преди 2014 г., от когато е новата ни визия

прочети още

Холестеролните плаки в организма са причина за инфаркти

прочети още

Откъс от третото издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки". Част "Анкета" представя интервюта и мнения от социалните мрежи на хора, съобщили за благоприятното влияние на препаратите "Боралин" .

прочети още

"Бабини зъби. Единият вариант за ползване е като си купите готовия продукт Боралин..."

прочети още

ОТ АРХИВА: Списание "Родолюбие" от 1990 г. пише за билкаря и неговите открития

прочети още

Zdrave.org посвещава обстойна статия на Б. Николов и неговия Боралин

прочети още

Многопосочните въздействия на тази течна формула, направиха БОРАЛИН-4 любима хранителна добавка на хиляди

прочети още

Гледайте интервю с НИКОЛОВ, телевизионни демонстрации на негови рецепти и други видео материали.

прочети още

БНТ "Бързо, лесно, вкусно" Рецепта на Б. Николов с бабини зъби, демонстрирана от неговия внук Ю. Димитров

прочети още

Хранителни добавки с половин век история и клинично доказани въздействия

прочети още

Подгответе имунната система за предизвикателства!

прочети още

"Растението убиец на холестеролните плаки" в 30000 тираж като приложение на в-к 24 часа през 2007 г.

прочети още

Всичко важно за бабини зъби, БОРАЛИН и Борис НИКОЛОВ

прочети още
Най-българската билка
17 февруари 2022

Кое е растението, на което е посветена книгата на лечителя Николов?

прочети още

Как да сме №1 в лекарския кабинет, на работа, след работа и... в леглото?

прочети още

"Една от много добре изучените билки, благодарение най-вече на лечителя Борис Николов..."

прочети още

Юлиян Димитров демонстрира рецепта на Борис Николов в предаването по ТВ7 "Споделено с Вихра"

прочети още

По рецепти на народния лечител Борис НИКОЛОВ

прочети още

Научете от бестселъра на фитотерапевта Борис Николов

прочети още

Билкови добавки Боралин в промо пакети "Максимален ефект"

прочети още

Станете последователи на instagram профила на Боралин!

прочети още

След три издания, книгата на Борис Николов вече е достъпна за читателите в столични и регионални библиотеки.

прочети още

Деси получи пратка БОРАЛИН

прочети още

Производство на хранителни добавки и козметика на ишлеме

прочети още

"Еликсир на петрички лечител спасява човешкото сърце само за 3 дни! Най-ефикасният метод на Борис Николов е този с бабините зъби"

прочети още

Благодарим на всички за участието! Ето и четиримата победители в нашата томбола...

прочети още

Можете да намерите пълната гама Боралин вече и в аптеки Фрамар! Попитайте за допълнителни пакетни отстъпки нашия Инстаграм модел и инфлуенсър Десислава Стоянова!

прочети още

Магазин „Здравница” е дългогодишен партньор на Боралин

прочети още

Коледа наближава! Включи се в празничната ни игра!

прочети още

Най-претоварените здравни институции по празниците са Бърза помощ и черния ни дроб.

прочети още

За да помага на близки, младият Николов обикаля дрогериите, но се оказва, че никой аптекар не е и чувал за Tribulus terrestris

прочети още

actualno.com: Лечителят Борис Николов ни остави тайна рецепта, която използваше бай Тошо

прочети още

Как да повишим мощността и да удължим живота на този агрегат?

прочети още

През 1993 г. ИСУЛ тества и официално признава капките Боралин

прочети още
"168 часа" за Николов:
14 ноември 2021

"Открива катализатор, който оптимизира действието на илача"

прочети още

Заради кое растение Александър Велики завладява остров Сокотра?

прочети още

„Малко преди да се спомине, бай Борето Николов ми каза що да сторя, ако искам моторчето в гърдите ми да работи като швейцарския часовник на Живков“

прочети още

Опитай пълен курс от само 4 опаковки + още 1 подарък!

прочети още

Най-известната рецепта на фитотерапевта Петър Димков.

прочети още

Търсете Боралин и в магазините на FHL - Фитнес и здраве

прочети още

Гледайте единственото запазено интервю на фитотерапевта Б. Николов

прочети още

Комбинирайте с Боралин-4 или Боралин-8 за подкрепа на гръбнака и ставите

прочети още

Прадедите ни сваляли булото на младоженката с шипков клон. Шведите ядат супа от шипки. Любима рецепта на фитотерапевта Борис Николов за шипково вино.

прочети още

Интервю от 2012 г. с Юлиян Димитров - внук и ученик на лечителя Борис Николов

прочети още

"Борис Николов е сред най-известните български лечители. За него са писали дори чуждестранни медии...."

прочети още

Трънливата билка тормози летовниците

прочети още

Възползвайте се от летните предложения на промо пакети "Максимален ефект"

прочети още

Богата билкова аптека в центъра на София

прочети още

Боралин ви подарява ваучер за половината от цената на цикъл консултации с нутриционист

прочети още

В България се срещат 22 вида, но само един от тях е лечебен - Hypericum perforatum

прочети още

Разработва технология за оптимално извличане на целебните съставки

прочети още

Второ участие в "Бързо, лесно, вкусно" на Юлиян Димитров - внук и ученик на фитотерапевта Борис Николов.

прочети още

Каква е връзката на лечителите Петър Димков и Борис Николов с тези растения?

прочети още

Боралин в промо пакети с други продукти

прочети още

Дори без да го искаме, ежедневно сме подложени на билкова терапия

прочети още

Как да помогнем на бъбреците и черния дроб?

прочети още

Съвети на билкаря Борис Николов по време на епидемии

прочети още

Да видим какво ще намерим в градината и в супермаркета, за да потвърдим старата поговорка, че храната е най-доброто лекарство.

прочети още

Билкова сервизна акция за двигателя!

прочети още

То е основна съставка на опасна напитка, покорила Европа.

прочети още

За цялата фамилия, за всички в офиса - 20 опаковки различни видове Боралин на изгодна цена + много подаръци и безплатна доставка

прочети още

Яжте лозови сърми за здраво сърце, за добро зрение плакнете очите с мъзга от зарязаната асма

прочети още

"Три комисии заключават, че лекарство с такъв бърз ефект няма"

прочети още

Комбинация от билки в подкрепа на гръбнака

прочети още

Телешки рог срещу паразити и пепел от заешка кожа за сърцето. Как са се лекували българите преди Освобождението?

прочети още

Публикувано на страницата на "Здраве и вино"

прочети още

Когато си опитал всичко, време е за тази билкова комбинация

прочети още

Една от най-полезните подправки липсва на трапезата ни

прочети още

Изгодни пакетни предложения пълен курс Боралин.

прочети още

QR код за директно присъединяване към единствената Фейсбук група, посветена на билката бабини зъби (Tribulus terrestris)

прочети още

"Екстрактите от серията Боралин правят тези процеси обратими"

прочети още

Възможно ли е да "рециклираме" износените стави?

прочети още

Повод за национална гордост е, че нашата страна е най-големият производител на…

прочети още

45 навършва тази година серията билкови хранителни добавки „Боралин”.

прочети още

Куркумата е не само кулинарно, но и лечебно растение. Подобрява работата на жлъчката и черния дроб.

прочети още

Как да си №1 в спорта, на работа, след работа и в... леглото?

прочети още

Народният лечител Борис Николов препоръчваше изобилие от ябълки в диетата

прочети още

Последвайте ни в социалната мрежа!

прочети още
Схема на прием
2 януари 2021

Ето схемата, по която се приема Боралин-4, 5 и 8

прочети още

Възползвайте се от зимните предложения на промо пакети "Максимален ефект"

прочети още

Честито на печелившите и очакваме да се свържете с нас на лично съобщение, за да разберете как можете да получите подаръците си.

прочети още

Поддържането на силен имунитет е важно не само през зимния сезон, когато върлуват грипове и настинки, но и през цялата година.

прочети още

Освен в България, Tribulus Terrestris присъства в народната медицина на различни световни култури. Особено популярна е в Индия, където се използва в лечебните практики на алтернативната медицина Аюрведа, а освен това е утвърдена и като мощен афродизиак.

прочети още

Близо половин век за Боралин-5 се говори от уста на уста

прочети още

Въпреки закачливото си име, билката има мощно действие върху организма. Как да избегнем страничните ефекти и да се насладим на ползите от екстрактите Боралин по рецепти на фитотерапевта Борис Николов?

прочети още

Коледа наближава! Включи се в празничната ни игра от 7 до 26 декември 2020 и може да спечелиш СТРАХОТЕН ПОДАРЪК от серията билкови хранителни добавки Боралин - коледен пакет „Максимален ефект“ по избор! Последвай Фейсбук страницата ни, за да научиш повече.

прочети още

Николов разработва съвместно с военни медици препарат с кодово име Б1

прочети още

Възползвайте се от есенните предложения на промо пакети "Максимален ефект"

прочети още

Изобретенията на Николов привличат вниманието на военните

прочети още

Благодарение на ТВ "Евроком", посланието на Боралин стигна до хиляди зрители

прочети още

Tribulus terrestris е билка, позната у нас с имената трибулус, трабузан, кочи глави, чюнка и незабравимото „бабини зъби”. Турското име на растението, с което също е известно, е демирбозан. Билката с многото, и все шеговити, названия е сред най-изследваните растения през последните десетилетия.

прочети още

Изобретение на наш лечител от 1976г. изумява медици с ефективността си.

прочети още

Боралин-1 е вашата начална спирка към промяната!

прочети още

Научете за ползите от великата билка с необичайно силни целебни въздействия!

прочети още

Кратки рецензии от корицата на третото издание "Растението убиец на холестеролните плаки"

прочети още

Търсете бестселъра на Борис Николов във верига книжарници Сиела

прочети още

Възползвайте се от пролетните предложения на промо пакети "Максимален ефект"!

прочети още

Още една публикация в Интернет страницата на в-к 24 часа на тема Борис Николов, неговия Боралин и билката бабини зъби. ЛЕЧИТЕЛЯТ БОРИС НИКОЛОВ: БЪЛГАРСКАТА „ВИАГРА” СЕ КАЗВА БАБИНИ ЗЪБИ

прочети още

Факсимилета на оригиналните протоколи от клинични изпитания на препаратите “Боралин”

прочети още

Благодарение на Борис Николов, Живков изкарва до дълбоки старини без кръвно и холестерол

прочети още

Публикация в Интернет страницата на в-к Труд на тема Борис Николов, неговия Боралин и билката бабини зъби.

прочети още

Изданието на Национална асоциация на пчеларитe вестник "Пчели" пише за Борис Николов и билката бабини зъби

прочети още

Любимият блогър Невена Босилкова пише за нашите продукти!

прочети още

Билката може да бъде и опасна, ако се прекалява с нея

прочети още

Уважаваният блогър удиви Мрежата с тази статия с близо 200000 прочита

прочети още