Novini247.com: билката очиства холестеролни плаки

Novini247.com: билката очиства холестеролни плаки

14 май 2022

Новинарският портал Novini247.com пише за ефектите на бабини зъби по рецепти на Борис Николов:

 

"Как да използваме билката бабини зъби – това е невероятна билка , известна още под името “ Tribulus Terrestris “, “ Трибузан ” или “ българската виагра “. Използва се от епохи в националната медицина.

Има изключителни изгоди – билката е известна с удобното си деяние за повишение на либидото при мъжете и дамите, подкрепя кръвоносната система (очиства холестеролови плаки) и е извънредно подобаваща за дейните спортисти (може да подкрепи по-бързото струпване на мускулна маса). Също по този начин билката бабини зъби е потребна за артрит, гастрит , шипове, хемороиди , чернодробни болести, високо кръвно , бъбречни болести и доста други.

Екстрактът от тази билка подтиква производството на характерен хормон, който въздейства позитивно върху производството на тестостерон. При дамите обаче се усилва естрогена, което го прави доста добър препарат за повишение на либидото, лечение на неплодородие и менструални болки.

Билката бабини зъби получава огромна известност от лечителя Борис Николов . Тази билка напълно е трансформирала животът му, защото е страдал от голям брой заболявания. Издава дори книга, обвързвана с билката . Започва да оказва помощ на доста хора да се излекуват от разнообразни болести като висок холестерол, хипертония, дископатии,
спондилози, коксартрози, гонартрози, радикулити, шипове и доста други..."

Четете пълния текст на статията в оригинал тук:

Как да използваме билката бабини зъби и за какво е полезна

 

 

Четете още публикаци на портала, посветени на работата на Николов:

Безценни природни рецепти от народния лечител Борис Николов за лечение на невроза и анемия

Българският национален врач Борис Николов е оставил богата сбирка от разнообразни предписания за лекуване на доста и разнообразни болести.
Една от най-старите и ефикасни предписания на починалият билкар е за лекуване на високо кръвно налягане. Като завещание от него остават и други способи за предварителна защита и лекуване на редица заболявания, измежду които са рецепта при световъртеж, за кашлица, камъни в бъбреците и така нататък В няколко следващи изявления ще имате опция да се запознаете с тях. От днешната публикация ще разберете по какъв начин да си приготвите сами лечебни отвари за лекуване на бронхит, анемия и невроза. Освен, че се подготвят елементарно рецептите на Борис Николов са потвърдили своята резултатност, защото и до ден сегашен биват споделяни в разнообразни обществени конгреси, в които хора от цяла България описват по какъв начин и благодарение на какво са се справили със своите болести.

 

Помогнало е на много хора: Домашната рецепта на лечителя Борис Николов ще ви избави за броени дни от дисковата херния

Дисковата херния е доста неприятно, мъчително и мъчно лечимо заболяване. То е в положение да ни лиши от огромна част от работоспособността и предизвиква непрестанен дискомфорт. Оперативната интервенция постоянно води след себе си до последващи интервенции и не постоянно съумява да се оправи напълно с казуса. Ходенето при знайни и незнайни чекръкчии също крие своите опасности. За благополучие и при дисковата херния можем да се доверим на природата и да заложим на домашната рецепта на фамозния билкар и национален врач Борис Николов. Самият той е изпитал върху себе си лечебната мощ на рецептата и с изключение на против дискова херния, я предлага при ĸoĸcapтpoзa и гoнapтpoзa.

 

Завеща ни я билкарят Борис Николов: Тайната рецепта на Тодор Живков за здраво сърце и потентност

Известният петрички врач и билкар Борис Николов от дълго време не е сред нас, само че заветите и рецептите му не престават да оказват помощ за положителното здраве на доста българи. Славата на Николов се разнася из цяла България още по времето на социализма, а отличните мнения на хората, прибегнали до услугите му, не след дълго стигат и до върховете на властта. Лично Тодор Живков е изискал от Николов да му даде рецептата си за крепко сърце и потентност, чиято популярност се носи на всички места. По думите на един от връстниците на Борис Николов – дядо Тодор, преди гибелта си лечителят му оставил чудодейната рецепта с думите, че може да я ползва, с цел да може „ моторчето в гърдите да работи като швейцарския часовник на Тодор Живков. Той добавил, че отварата понижава риска от инфаркт, вкарва в норма равнищата на холестерола и способства за огромна потентност.

 

Борис Николов разкри чудо, което изплаши бялата мафия: Тази домашна рецепта лекува дискова херния за дни

Борис Николов е добре прочут национален врач измежду аудиторията, която избира различната пред обичайна медицина. И тъкмо тези хора може би са в правото си, като избират билкарите пред елементарните лекари. Оказа се, че последните ни лъжат за доста заболявания и диагнози, потвърждавайки, че те могат да бъдат излекувани единствено посредством скъпи медикаменти, рискови интервенции или свръх съвременни процедури. Поредното доказателство за такава машинация от страната на бялата мафия идва точно от него – от лечителя Борис Николов, който този път ни потвърждава, че можем да излекуваме дискова херния вкъщи.
Коварната болест е извънредно рискова, в действителност. Тя може да ни прикове за дълго време на легло, като ни остави без сили за каквото и да било.

 

НЕВЕНА БОСИЛКОВА: ДНЕС ЩЕ ВИ РАЗКАЖА ЗА ЕДИН МНОГО СВЕТЪЛ ЧОВЕК...

При едно бране на череши през 1963 година се случва по този начин, че клонът на който е бил стъпил се счупва и той пада на земята, натъртвайки целия си тил. Тогава бързо му минало, само че след към десетина години почнал да се схваща и почувдствал болки по целия си гръбначен дирек. Към тези болежки се прибавили и исхемична болест на сърцето, подути колене и глезени  стави. Трудно изкачвал стълбите, а бил единствено на 53 година Забелязал също, че почнал доста да не помни и Алцхаймера бил в ход. Тогава Николов взема решение да опита въздействието на отварата и върху себе си и ето какво споделя за резултатите от своето лекуване: “Получих щедро уриниране, болките, които имах  в сърдечната област отзвучаха, сърцето стартира да пулсира ритмично и гладко. Отоците от  коленете и глезени стави изчезнаха. Почувствах се като елементарен човек. Тогава си споделих, че ще пребивавам минимум още 20 година Много е мъчно това да се повярва, само че човек може да го разбере единствено, в случай че го е претърпял. ”

Тогава взема решение, че би трябвало да направи всичко допустимо водния извлек от тази билка   да стигне до повече страдащи  хора. Така той основава своя първи препарат от тази билка и го назовава “Боралин 1 ”. През 1993 година получава едно от първите разрешителни за упражняване, издадено от тогавашното МНЗ. С времето фитотерапевтът усъвършенства екстракта и създава технология за оптимално добиване на целебните съставки. Експериментира с разнообразни водни извлеци, като към силата на Tribulus terrestris прибавя и други билки. Така се утвърждават питателните добавки от серията „ Боралин ”-Боралин 1, Боралин 3, Боралин 4(80% бабини зъби и 20% жълт кантарион), Боралин 5(80% бабини зъби, 10%   глог и 10%  магарешки бодил), Боралин 8 (80% бабини зъби и 20 %  глухарче). Продават се все още в билкови аптеки, здравни магазини, дрогерии и други...

 

НИКОЛАЙ МОСКОВ: Билката бабини зъби ни избавя от висок холестерол, хипертония, аденом на простатата при мъжете, мастопатии при жените, на шипове, дископатии

Не знам какъв брой българи се усетиха през 2007 година като членове на Европейски Съюз, само че сигурно мнозина се усетиха по-здрави с помощта на една билка. Някои захвърлиха патериците след отшумяла коксартроза, други посочваха белезите на незарастващи дълго рани, трети се хвалеха с прилив на сила, като че ли имаха второ сърце.
И всичко това, откакто разказахме в „ 24 часа “ за лечителя Борис Николов и неговият препарат „ Боралин “, в основата на който е извлекът от билката бабини зъби.
През това време Борис Николов съумя да прегледа у дома и да усъвършенства здравето на 860 души. После му стана ясно, че няма да може персонално да одобри хилядите искащи и разкри за читателите на „ 24 часа “ огромна част от тайната рецепта.
След благодарностите на изцерени с малко боязън чаках да не би като бумеранг да се стоварят гневни позвънявания и на недоволни от лекуването на Борис Николов.

Досега обаче нито един не насочи укор към националния врач и към вестника, който даде естрада на неговия цяр.
А става дума за потвърдило се пред три медицински комисии лекарство срещу инфаркт, инсулт, дископатии и коксартрози, аденом на простатата


Боралин-1 напира да излезе от реактора

прочети още

с бабини зъби и жълт кантарион

прочети още

Вижте видео представяне на книгата на Николов

прочети още

Фамилната история на Боралин във фокуса на здравния журналист Радост Станчева

прочети още

Вашите отзиви са важни за нас! Благодарим на всички, които подкрепят мисията ни!

прочети още

ИНФОФАРМА: не малка роля за това изиграва лечителската практика на Борис Николов и неговите препарати от серията Боралин

прочети още

Статия във вестник 24 часа от 14 април 2007 г., посветена на Боралин

прочети още

Научете за ползите от великата билка с необичайно силни целебни въздействия!

прочети още

против образуване на холестеролни плаки в кръвоносните съдове

прочети още

Очерк за живота и делото на именития лечител, публикуван със съкращения в блога на www.boralin.bg

прочети още

Излезе от печат най-новото трето допълнено издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки" от Борис Николов

прочети още

Публикация в Интернет страницата на в-к Труд на тема Борис Николов, неговия Боралин и билката бабини зъби.

прочети още

Факсимилета на оригиналните протоколи от клинични изпитвания на препаратите “Боралин”

прочети още

Воден моно екстракт от шампионската билка Tribulus terrestris

прочети още

Избрани публикации от вестници, списания и Интернет здравни портали

прочети още

Избрани публикации от вестници, списания и Интернет здравни портали

прочети още

"В секса няма нищо лошо и срамно... Той е изкуство"

прочети още

Избрани публикации от вестници, списания и Интернет здравни портали

прочети още

ОТ АРХИВА: Още изрезки от стари вестници, на тема препаратите БОРАЛИН и техния изобретател Борис НИКОЛОВ

прочети още

Обичате ли нашия висококачествен сироп от дървесен черен бъз?

прочети още

Откритията на Б. Николов са сензационни и през април 2007 в-к 24 часа излиза с материал на първа страница

прочети още

В България се срещат 22 вида, но само един от тях е лечебен - Hypericum perforatum

прочети още

Tribulus terrestris е билка, позната у нас с имената трибулус, трабузан, кочи глави, чюнка и незабравимото „бабини зъби”. Турското име на растението, с което също е известно, е демирбозан. Билката с многото, и все шеговити, названия е сред най-изследваните растения през последните десетилетия.

прочети още

Скромното глухарче крие неподозирана мощ

прочети още

ОТ АРХИВА: Публикации във вестник Лечител от далечната 1992 г.

прочети още

Гледайте единственото запазено интервю на фитотерапевта Б. Николов

прочети още

Благодарение на ТВ "Евроком", посланието на Боралин стигна до хиляди зрители

прочети още

Обобщаваме най-важните ползи на екстрактите от Tribulus terrestris, по рецепти на фитотерапевта Борис Николов

прочети още

При нежния пол помага за по-лекото понасяне неудобствата на климакса

прочети още

Глогът е известен със суперсилата си да тонизира сърдечния мускул

прочети още

Най-после на пазара се появи беззахарен сироп от дървесен черен бъз

прочети още

Съвети на билкаря Борис Николов по време на епидемии

прочети още

В-к ТЕЛЕГРАФ публикува малко известни рецепти на лечителя Борис Николов

прочети още

Научете за ползите от великата билка с необичайно силни целебни въздействия!

прочети още

Чюнка, кочи глави, трабузан или... бабини зъби

прочети още

Избрани вериги книжарници и магазини, където е достъпна книгата на Николов

прочети още

Постигнете максимален ефект с пълен курс от само 4 бутилки Боралин!

прочети още

"Екстрактът е мощно нестероидно средство, полезно за хормоналния фон и за редица други състояния"

прочети още

"Едно от най-ценните действия е понижаване на холестерола."

прочети още

По рецепти на народния лечител Борис НИКОЛОВ

прочети още

Как се приготвя чай от бабини зъби за шипове по рецепта на българския лечител Борис НИКОЛОВ?

прочети още

Вижте част от книгата на лечителя Борис НИКОЛОВ

прочети още

Хранителна добавка укрепва ставите, отбранява ни и от холестерола

прочети още

"Толкова много ме болеше, изобщо не можех да работя. Докато не започнах илача на Борис Николов"

прочети още

Първите експерименти са извършени в ИСУЛ и върху доброволци от ВМА

прочети още

Билкови хранителни добавки по рецепти на лечителя Борис НИКОЛОВ

прочети още

Хипократ: Нека храната ви бъде лекарство и лекарството храна!

прочети още

Вижте старата опаковка на БОРАЛИН преди 2014 г., от когато е новата ни визия

прочети още

Холестеролните плаки в организма са причина за инфаркти

прочети още

Откъс от третото издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки". Част "Анкета" представя интервюта и мнения от социалните мрежи на хора, съобщили за благоприятното влияние на препаратите "Боралин" .

прочети още

"Малко преди да си отиде, той разкрил една от многобройните си рецепти"

прочети още

"Бабини зъби. Единият вариант за ползване е като си купите готовия продукт Боралин..."

прочети още

ОТ АРХИВА: Списание "Родолюбие" от 1990 г. пише за билкаря и неговите открития

прочети още

Zdrave.org посвещава обстойна статия на Б. Николов и неговия Боралин

прочети още

Многопосочните въздействия на тази течна формула, направиха БОРАЛИН-4 любима хранителна добавка на хиляди

прочети още

Гледайте интервю с НИКОЛОВ, телевизионни демонстрации на негови рецепти и други видео материали.

прочети още

БНТ "Бързо, лесно, вкусно" Рецепта на Б. Николов с бабини зъби, демонстрирана от неговия внук Ю. Димитров

прочети още

Хранителни добавки с половин век история и клинично доказани въздействия

прочети още

Подгответе имунната система за предизвикателства!

прочети още

"Растението убиец на холестеролните плаки" в 30000 тираж като приложение на в-к 24 часа през 2007 г.

прочети още

Всичко важно за бабини зъби, БОРАЛИН и Борис НИКОЛОВ

прочети още

Рецептите на фитотерапевта Борис Николов

прочети още

Колегите проявяват интерес към бабините зъби и стават първите му пациенти

прочети още
Най-българската билка
17 февруари 2022

Кое е растението, на което е посветена книгата на лечителя Николов?

прочети още

Как да сме №1 в лекарския кабинет, на работа, след работа и... в леглото?

прочети още

"Една от много добре изучените билки, благодарение най-вече на лечителя Борис Николов..."

прочети още

Юлиян Димитров демонстрира рецепта на Борис Николов в предаването по ТВ7 "Споделено с Вихра"

прочети още

По рецепти на народния лечител Борис НИКОЛОВ

прочети още

lekuvai.bg пише за Николов и неговите рецепти

прочети още

Научете от бестселъра на фитотерапевта Борис Николов

прочети още

Билкови добавки Боралин в промо пакети "Максимален ефект"

прочети още

Станете последователи на instagram профила на Боралин!

прочети още

След три издания, книгата на Борис Николов вече е достъпна за читателите в столични и регионални библиотеки.

прочети още

Деси получи пратка БОРАЛИН

прочети още

Производство на хранителни добавки и козметика на ишлеме

прочети още

"Еликсир на петрички лечител спасява човешкото сърце само за 3 дни! Най-ефикасният метод на Борис Николов е този с бабините зъби"

прочети още

Благодарим на всички за участието! Ето и четиримата победители в нашата томбола...

прочети още

Можете да намерите пълната гама Боралин вече и в аптеки Фрамар! Попитайте за допълнителни пакетни отстъпки нашия Инстаграм модел и инфлуенсър Десислава Стоянова!

прочети още

Бабини зъби спомага и за регулирането на кръвната захар

прочети още

Магазин „Здравница” е дългогодишен партньор на Боралин

прочети още

Коледа наближава! Включи се в празничната ни игра!

прочети още

Най-претоварените здравни институции по празниците са Бърза помощ и черния ни дроб.

прочети още

От народната лечителка баба Дивлевица, която също е от Македонския край, той научава за лековитата билка

прочети още

За да помага на близки, младият Николов обикаля дрогериите, но се оказва, че никой аптекар не е и чувал за Tribulus terrestris

прочети още

Actualno.com: Лечителят Борис Николов ни остави тайна рецепта, която използваше бай Тошо

прочети още

Д-р Папазова за лечебните свойства на Бабини зъби

прочети още

Как да повишим мощността и да удължим живота на този агрегат?

прочети още

През 1993 г. ИСУЛ тества и официално признава капките Боралин

прочети още
"168 часа" за Николов:
14 ноември 2021

"Открива катализатор, който оптимизира действието на илача"

прочети още

Заради кое растение Александър Велики завладява остров Сокотра?

прочети още

„Малко преди да се спомине, бай Борето Николов ми каза що да сторя, ако искам моторчето в гърдите ми да работи като швейцарския часовник на Живков“

прочети още

Опитай пълен курс от само 4 опаковки + още 1 подарък!

прочети още

Най-известната рецепта на фитотерапевта Петър Димков.

прочети още

Търсете Боралин и в магазините на FHL - Фитнес и здраве

прочети още

Комбинирайте с Боралин-4 или Боралин-8 за подкрепа на гръбнака и ставите

прочети още

Прадедите ни сваляли булото на младоженката с шипков клон. Шведите ядат супа от шипки. Любима рецепта на фитотерапевта Борис Николов за шипково вино.

прочети още

Интервю от 2012 г. с Юлиян Димитров - внук и ученик на лечителя Борис Николов

прочети още

"Борис Николов е сред най-известните български лечители. За него са писали дори чуждестранни медии...."

прочети още

Интернет порталът разказва пикантна история от миналото на Николов...

прочети още

Приживе неговата слава се разнася из цялата страна

прочети още

Трънливата билка тормози летовниците

прочети още

Бил само на 53 години, а чувствал, че му остава не повече от година-две живот

прочети още

Възползвайте се от летните предложения на промо пакети "Максимален ефект"

прочети още

Порталът vijti.com споделя историята на Николов и Боралин

прочети още

Богата билкова аптека в центъра на София

прочети още

Боралин ви подарява ваучер за половината от цената на цикъл консултации с нутриционист

прочети още

Какво ни завеща Борис Николов?

прочети още

Разработва технология за оптимално извличане на целебните съставки

прочети още

Второ участие в "Бързо, лесно, вкусно" на Юлиян Димитров - внук и ученик на фитотерапевта Борис Николов.

прочети още

Каква е връзката на лечителите Петър Димков и Борис Николов с тези растения?

прочети още

Боралин в промо пакети с други продукти

прочети още

Дори без да го искаме, ежедневно сме подложени на билкова терапия

прочети още

Как да помогнем на бъбреците и черния дроб?

прочети още

Съществува ли „ваксина” срещу сърдечно-съдови проблеми?

прочети още

Да видим какво ще намерим в градината и в супермаркета, за да потвърдим старата поговорка, че храната е най-доброто лекарство.

прочети още

Билкова сервизна акция за двигателя!

прочети още

То е основна съставка на опасна напитка, покорила Европа.

прочети още

Kakda.org: Билката бабини зъби получава голяма популярност от лечителя Борис Николов

прочети още

За цялата фамилия, за всички в офиса - 20 опаковки различни видове Боралин на изгодна цена + много подаръци и безплатна доставка

прочети още

Яжте лозови сърми за здраво сърце, за добро зрение плакнете очите с мъзга от зарязаната асма

прочети още

"Три комисии заключават, че лекарство с такъв бърз ефект няма"

прочети още

Комбинация от билки в подкрепа на гръбнака

прочети още

Телешки рог срещу паразити и пепел от заешка кожа за сърцето. Как са се лекували българите преди Освобождението?

прочети още

Публикувано на страницата на "Здраве и вино"

прочети още

Когато си опитал всичко, време е за тази билкова комбинация

прочети още

Една от най-полезните подправки липсва на трапезата ни

прочети още

Изгодни пакетни предложения пълен курс Боралин.

прочети още

QR код за директно присъединяване към единствената Фейсбук група, посветена на билката бабини зъби (Tribulus terrestris)

прочети още

"Екстрактите от серията Боралин правят тези процеси обратими"

прочети още

Възможно ли е да "рециклираме" износените стави?

прочети още

Повод за национална гордост е, че нашата страна е най-големият производител на…

прочети още

45 навършва тази година серията билкови хранителни добавки „Боралин”.

прочети още

Куркумата е не само кулинарно, но и лечебно растение. Подобрява работата на жлъчката и черния дроб.

прочети още

Как да си №1 в спорта, на работа, след работа и в... леглото?

прочети още

Народният лечител Борис Николов препоръчваше изобилие от ябълки в диетата

прочети още

Има голямо сърце, нещо което е твърде дефицитно днес

прочети още

Ето коя е била любимата отвара на Тодор Живков

прочети още

Комбинирайте с Б4 и Б8 за максимален ефект

прочети още

Ефектът от проведеното лечение с тези препарати изумява три комисии във ВМА

прочети още

Последвайте ни в социалната мрежа!

прочети още

През 1984г. заедно с български лекари и учени провежда системни експерименти с хранителната добавка Боралин-1 (Б1) въз основа на Бабините зъби. 

прочети още
Схема на прием
2 януари 2021

Ето схемата, по която се приема Боралин-4, 5 и 8

прочети още

Възползвайте се от зимните предложения на промо пакети "Максимален ефект"

прочети още

Честито на печелившите и очакваме да се свържете с нас на лично съобщение, за да разберете как можете да получите подаръците си.

прочети още

Поддържането на силен имунитет е важно не само през зимния сезон, когато върлуват грипове и настинки, но и през цялата година.

прочети още

Освен в България, Tribulus Terrestris присъства в народната медицина на различни световни култури. Особено популярна е в Индия, където се използва в лечебните практики на алтернативната медицина Аюрведа, а освен това е утвърдена и като мощен афродизиак.

прочети още

Близо половин век за Боралин-5 се говори от уста на уста

прочети още

Въпреки закачливото си име, билката има мощно действие върху организма. Как да избегнем страничните ефекти и да се насладим на ползите от екстрактите Боралин по рецепти на фитотерапевта Борис Николов?

прочети още

Коледа наближава! Включи се в празничната ни игра от 7 до 26 декември 2020 и може да спечелиш СТРАХОТЕН ПОДАРЪК от серията билкови хранителни добавки Боралин - коледен пакет „Максимален ефект“ по избор! Последвай Фейсбук страницата ни, за да научиш повече.

прочети още

Онлайн изданието "Български Фермер" пише за Боралин и Николов през 2017 г.

прочети още

Николов разработва съвместно с военни медици препарат с кодово име Б1

прочети още

Възползвайте се от есенните предложения на промо пакети "Максимален ефект"

прочети още

spomen.bg публикува очерк на журналиста от в-к 24 часа Николай Москов

прочети още

Изобретенията на Николов привличат вниманието на военните

прочети още

Как моторчето в гърдите да работи като швейцарския часовник на Тодор Живков?

прочети още

Могат да се използват за профилактика и лечение на възпаления, хронични заболявания и различни инфекции

прочети още

Изобретение на наш лечител от 1976г. изумява медици с ефективността си.

прочети още

Боралин-1 е вашата начална спирка към промяната!

прочети още

Николов разработва начините това растение да се превърне в спасител на човешкото здраве

прочети още

Кратки рецензии от корицата на третото издание "Растението убиец на холестеролните плаки"

прочети още

Търсете бестселъра на Борис Николов във верига книжарници Сиела

прочети още

Възползвайте се от пролетните предложения на промо пакети "Максимален ефект"!

прочети още

Още една публикация в Интернет страницата на в-к 24 часа на тема Борис Николов, неговия Боралин и билката бабини зъби. ЛЕЧИТЕЛЯТ БОРИС НИКОЛОВ: БЪЛГАРСКАТА „ВИАГРА” СЕ КАЗВА БАБИНИ ЗЪБИ

прочети още

Благодарение на Борис Николов, Живков изкарва до дълбоки старини без кръвно и холестерол

прочети още

Изданието на Национална асоциация на пчеларитe вестник "Пчели" пише за Борис Николов и билката бабини зъби

прочети още

Отварата намалява риска от инфаркт, вкарва в норма нивата на холестерола и допринася за голяма потентност.

прочети още

Любимият блогър Невена Босилкова пише за нашите продукти!

прочети още

ВЕЧЕРНО: "Билката бабини зъби ни избавя от холестерол, хипертония, аденом на простатата, мастопатии, шипове, дископатии"

прочети още

Билката може да бъде и опасна, ако се прекалява с нея

прочети още

ИСУЛ и ВМА извършват клинични изпитания на Боралин, които доказват ефикасността и безопасността му

прочети още

Новинарският портал представя Боралин през 2013 г.

прочети още

Възползвайте се от промо пакетните ни предложения!

прочети още

Уважаваният блогър удиви Мрежата с тази статия с близо 200000 прочита

прочети още

Как да върнем биологичния часовник с 20 години?

прочети още