КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА БОРАЛИН?⭐️

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА БОРАЛИН?⭐️

4 март 2022

АНКЕТА

          Както фитотерапевтът Николов, така и продължителят на неговата работа "Боралин" EООД поддържа анкетна база данни с пациенти, съобщили за благоприятното въздействие на препаратите. С тяхно съгласие, контактите са достъпни при интерес от страна на научни институти и медии. Ето част от мненията, записани с думите на хората:

        

          Преди двумесечния курс с четири бутилки Боралин-4, общият ми холестерол стигаше 10. Направих кръвна картина един месец след последната доза - беше паднал на 6,2mmol/l. Смятам да изпия още един курс, докато влезе в нормални граници. Софрони М., 37 г., гр. София, 2011 г.

 

          Имам високо кръвно, чиято причина докторите така и не установиха. След един курс с четири опаковки Боралин-8 налягането се нормализира. Почувствах се толкова добре, че отидох на планина. Досега никое лекарство не е имало върху мен подобно въздействие, а са ми предписвали какво ли не. Сега съм решил да изкарам още един курс, този път с №5. Иван М., 65 г., гр. София 2011 г.

 

          От дълги години страдам от какви ли не болести. Дишам с помощта на кислороден апарат. При белодробната недостатъчност и дископатията положението се облекчи с Боралин-4. Сега се чувствам по-силен. Крум К., 70 г., гр. Костинброд, 2011 г.

 

          След прекаран инсулт имах скованост в лявата половина на тялото. Само след няколко бутилки Боралин-4, изпити през пролетта на 2011 г., нещата започнаха да се нормализират. Майка ми страдаше от радикулит, за който приемаше също №4 и сега е добре. Ненчо В., 60 г., гр. Варна, 2011 г.

 

          Кръвното ми ту се качваше, ту спадаше драстично. Изпих с мерителната чашка, по схемата четири бутилки Боралин-5 и се стабилизира. Намалих хапчетата. Заради проблем с вестибуларния апарат, често получавах много неприятни световъртежи, от които понякога припадах. Тези пристъпи намаляха и скоро не са се повтаряли. Петрунка М., 60 г., гр. Божурище, 2011 г.

 

          Пролетта на 2011 г. предприех лечение с Боралин-5 във връзка с хронични сърдечно-съдови заболявания. Имах запушване на артерия, което намаля значително. Болките в гръбнака изчезнаха. Почувствах се по-силна и енергична. Изненадващо се повлия и синузитът ми. За една година направих три курса. Добринка А., 56 г., гр. София 2012 г.

 

          Имах страшни болки в раменните стави, беше ми трудно дори да се обличам. Отпусна ме още по време на приема на втората опаковка, в рамките на един месец. Интересен и неочакван ефект от Боралин беше, че за този период успях да отслабна с пет килограма, вероятно поради общото засилване на метаболизма. Баща ми също пие Боралин във връзка със сърдечно заболяване и се чувства много по-добре. Иваело А., 40 г., гр. София, 2012 г.

 

          Докторката не можа да повярва, като изследванията показаха, че камъкът в единия бъбрек напълно е изчезнал, а в другия е намалял от 8 на 4 см. С един пълен курс размерите на простатата се нормализираха. Чувствам се отлично. За всеки случай, ще изкарам още един курс с Боралин-8. Кирил С., с. Гълъбник, 2013 г.

 

          Занимавам се активно с колоездене. Опитах Боралин от любопитство и с профилактична цел. Още по време на първата бутилка почувствах сила, каквато не бях усещал дори при консумация на мощни изотонични напитки. Смятам, че тази хранителна добавка трябва да се използва от всички спортисти за подобряване на постиженията. Джон С., 43 г., гр. Скарбъроу, Великобритания, 2014 г.

 

          Съпругът ми дълги години се мъчи от подагра. Не е от хората, които много-много вярват на билките, но Боралин-8 промени мнението му. Болките и отоците намаляха през двата месеца на пълния курс. Кръвното му се нормализира. Сега след паузата от два месеца, ще предприемем още един пълен курс. Ирена Д., гр. София, 2014 г.

 

          Лекарите не бяха много сигурни, но все пак ми поставиха диагноза рак на простатата. В началото на 2011 г. започнах да пия билковия сироп Боралин-4 без особени надежди, но на контролния преглед изненадващо се установи, че размерите на жлезата са намалели. Надявам се след още четири бутилки да се размина с операцията. Стефан В., 70 г., гр. София, 2012 г.

 

          Още по време на първата опаковка, тръгна обилно отделяне на храчки, сякаш дробовете ми се прочистваха. Прекарал съм тежко белодробно заболяване, с последствията от което още се боря. Като страничен ефект от лечението с медикаменти се появи проблем с вените на краката. С Боралин-5 болките изчезнаха. Мирослав М., 30 г., гр. София, 2013 г.

 

          Дълги години страдам от двустранна коксартроза. Лекарите настояваха да се подложа на операция за смяна на ставите. Реших да опитам с Боралин-8. Болките и сковаността намаляха още на втората бутилка. Не съм се оправила напълно, но и това което постигнах не е малко. Започвам трети курс. Пенка И., 60 г., гр. Добрич, 2013 г.

 

          Взех №4 за себе си и №5 за майка ми. По време на втората опаковка почувствахме значително облекчение на проблемите си. Отоците по краката на майка спаднаха почти напълно, а години наред пиеше какви ли не скъпи лекарства. Вече може да измине повече от 100 метра без да се задъха. Мисля, че исхемията се повлия много добре, но все още има проблем с ритъма. При мен нощните изпотявания и дискомфортът, свързани с климактериума почти изчезнаха. Ще продължим лечението си. Лидия К., гр. София, 2012 г.

 

          Страдам от двустранна коксартроза и други костни заболявания. Знаете, че лекарствата за тях са скъпи, приемат се години наред и резултатите са съмнителни. С четири бутилки №8 се случи това, което хилядите хапчета не можаха да направят - болките почти изчезнаха, сковаването ме отпусна и вече мога да се движа по-свободно. Пет месеца след началото на пълния курс болките отново се появиха, макар и не с предишната интензивност, затова смятам да изпия още четири опаковки. Йорданка Т., гр. Добрич, 2013г.

 

          Бях диагностициран с 60% запушване на дясна сънна артерия. След изпиването на два пълни курса по четири флакона Боралин №5 повторих изследването. Запушването беше намаляло до 20%. Предприемам трети курс с надеждата плаките да изчезнат напълно. Петър С., гр. Сливен, 2016г.

 

          През 2015 г. приятели ми препоръчаха Боралин-4, по повод тежко ошипяване в гръбначния стълб. По време на приемането на първата бутилка почувствах странични ефекти като леко главоболие и често обилно уриниране, заради което се изплаших че съм развила бъбречен проблем. Приятелите ме успокоиха, че тези странични явления са реакция на мощното прочистване на тялото, което е провокирано от Боралин, че са временни и ме посъветваха да намаля дозите, каквито са и предписанията на фирмата производител при по-силно действие. След 2-3 дни организмът ми се успокои. След 10-дневната почивка изпих още една опаковка, без странични ефекти. Направих рентгенография на гръбнака и докторът ми беше изумен – от шиповете нямаше и следа. Мария А., гр. Павел баня, 2017 г.

          Следват няколко кратки емоционални мнения на потребители, извън анкетата, копирани от страницата на Боралин в социалната мрежа Фейсбук - www.facebook.com/boralin.bg/

          "Не знам за вас, но аз съм ходила при този лечител много отдавна, живееше точно под една пряка от хотел "Плиска", и много ми помогна - имах проблем с бъбрeците". Anastasia Z.

 

          Пишат ви Анета А. и малкият Денни! Това е страхотна билка, говоря за Боралин-8, която не закупихме, а я дават на децата безплатно! Само след 1 шише днес гостите не можеха да познаят дали това е Денни... Концентриран, говори изречения и то само за период от 2 месеца. Ние, родителите, се чудиме как е възможно? За жалост имаме тежка диагноза, но Боралин ни дава надежда. Подпомага и на костни болести, забавен растеж на децата. С нетърпение очаквам новата доставка, и то до Германия! Вярвам в Боралин. Aneta А.

 

          От 3 години пия тази билка. Бях с много висок холестерол. Страдам от сънна апнея. Който я има тази болест нека да започне да я пие. Чувствам се много добре, а холестерола съм го забравил отдавна. Няма да съжалява никой, ако я пие! Полезна е за много болести, няма да ги изброявам. Antonis I.

 

          Да, вярно е. Билката лекува много неща. За мъжа е важно, че пази простатата. Супер е билката! Nikon K.

 

          Аз пих Боралин 4 - изпих цели три шишета. Той е силно концентриран. Заради шип на петата... Имах някакъв резултат след третото шише - болката утихна. Като цяло помага. Madlena. P.

 

          Помага! Пила съм Боралин-8 за изчистване на ставите. Ivanka V.

 

          Аз съм пила Боралин-5. Пие се по схема, която е написана на самото шише. Курсът е 4 бутилки с почивка от 10 дни между тях. Изключително съм доволна. Топи холестеролните плаки в кръвоносните съдове, топи дори шипове, които се оказа, че са вид холестеролни натрупвания. Това е билката бабини зъби, която благодарение на проучванията на Борис Николов стига до нас. Приятно за пиене и наистина действа. Силвия М.А.

 

          Пия билката от 2002 г., чуствам се прекрасно. Държи нивото на тестостерон високо (след 35 г., нивото започва да пада). Rumian G.

 

          Освен това чисти много ефикасно холестерола. Spas M.

 

          Имам болки в ставите и разширени вени... Направих един курс от 4 шишета - доволна съм! След 3 месеца прекъсване днес започнах втори курс! Neli S.

 

          В практиката си не съм срещала хранителни добавки с толкова чувствително въздействие, като серията Боралин. Браво на наследниците на народния лечител Борис Николов, че продължават делото му! Д-р Гергана И.

 

          Ползвах Боралин-4 за леко повишен холестерол и се получи ефект. Препоръчвам! Vanya M.

 

          Имах щастието да познавам Борис Николов от 1990 г. Всяка година ползвам някой от препаратите от серията "Боралин". Съпътстват ме диабет с усложнения - тромбоза и склеротични изменения. През лятото ям много плодове и есенно време от захарите са настъпили усложнения. Благодарение на Боралин след януари се чувствам добре. Услужливостта на паметта се възвръща. Павлин П.

          Публикуват се тези мнения, за да добие представа читателят за широкия спектър от проблеми, на които би могъл да помогне съответният номер Боралин

Третото издание на "Растението убиец на холестеролните плаки" завършва с писмо, намерено в личния архив на Николов:

        Многоуважаеми народни лечителю, Борис Николов, искам да Ви изкажа дълбоката си благодарност, тъй като с Ваша помощ премахнах наслоени холестеролни плаки на артериалните съдове. Това стана възможно след указанията, които дадохте при посещението ми при Вас. Преди да Ви потърся, преглед с доплер бе установил стеноза на артериите ми – от едната страна 80%, а от другата – 50%. От познати и от Интернет разбрах за Вас. Приехте ме на 27 август 2007г. Два месеца прилагах предписаното от Вас лечение. След това отидох пак на скенер, за да проверя резултата. Бе станало чудо – от разчетените снимки се установи, че няма и следа от плаките в кръвоносните ми съдове. Нямам думи, с които да изкажа благодарността си, върнахте спокойствието на цялото ни семейство.

          С благодарност доземи на Вас, народни лечителю, с пожелание за още много години здраве, за да помагате на нуждаещите се хора.

          Ваша признателна Зоя А., с. Гложене, обл. Враца, 2007 г.

Фотосите, които следват, са на ваши отзиви от фейсбук страницата ни през 2021 г. www.facebook.com/boralin.bg/

 

Четете още коментари от нашия блог тук:

Вижте мнения на наши клиенти в социалните мрежи и от страници на наши дистрибутори


Боралин-1 напира да излезе от реактора

прочети още

с бабини зъби и жълт кантарион

прочети още

Вижте видео представяне на книгата на Николов

прочети още

Фамилната история на Боралин във фокуса на здравния журналист Радост Станчева

прочети още

Вашите отзиви са важни за нас! Благодарим на всички, които подкрепят мисията ни!

прочети още

ИНФОФАРМА: не малка роля за това изиграва лечителската практика на Борис Николов и неговите препарати от серията Боралин

прочети още

Статия във вестник 24 часа от 14 април 2007 г., посветена на Боралин

прочети още

Научете за ползите от великата билка с необичайно силни целебни въздействия!

прочети още

против образуване на холестеролни плаки в кръвоносните съдове

прочети още

Очерк за живота и делото на именития лечител, публикуван със съкращения в блога на www.boralin.bg

прочети още

Излезе от печат най-новото трето допълнено издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки" от Борис Николов

прочети още

Публикация в Интернет страницата на в-к Труд на тема Борис Николов, неговия Боралин и билката бабини зъби.

прочети още

Факсимилета на оригиналните протоколи от клинични изпитвания на препаратите “Боралин”

прочети още

Воден моно екстракт от шампионската билка Tribulus terrestris

прочети още

Избрани публикации от вестници, списания и Интернет здравни портали

прочети още

Избрани публикации от вестници, списания и Интернет здравни портали

прочети още

"В секса няма нищо лошо и срамно... Той е изкуство"

прочети още

Избрани публикации от вестници, списания и Интернет здравни портали

прочети още

ОТ АРХИВА: Още изрезки от стари вестници, на тема препаратите БОРАЛИН и техния изобретател Борис НИКОЛОВ

прочети още

Обичате ли нашия висококачествен сироп от дървесен черен бъз?

прочети още

Откритията на Б. Николов са сензационни и през април 2007 в-к 24 часа излиза с материал на първа страница

прочети още

В България се срещат 22 вида, но само един от тях е лечебен - Hypericum perforatum

прочети още

Tribulus terrestris е билка, позната у нас с имената трибулус, трабузан, кочи глави, чюнка и незабравимото „бабини зъби”. Турското име на растението, с което също е известно, е демирбозан. Билката с многото, и все шеговити, названия е сред най-изследваните растения през последните десетилетия.

прочети още

Скромното глухарче крие неподозирана мощ

прочети още

ОТ АРХИВА: Публикации във вестник Лечител от далечната 1992 г.

прочети още

Гледайте единственото запазено интервю на фитотерапевта Б. Николов

прочети още

Благодарение на ТВ "Евроком", посланието на Боралин стигна до хиляди зрители

прочети още

Обобщаваме най-важните ползи на екстрактите от Tribulus terrestris, по рецепти на фитотерапевта Борис Николов

прочети още

При нежния пол помага за по-лекото понасяне неудобствата на климакса

прочети още

Глогът е известен със суперсилата си да тонизира сърдечния мускул

прочети още

Най-после на пазара се появи беззахарен сироп от дървесен черен бъз

прочети още

Съвети на билкаря Борис Николов по време на епидемии

прочети още

В-к ТЕЛЕГРАФ публикува малко известни рецепти на лечителя Борис Николов

прочети още

Билката бабини зъби получава огромна известност от лечителя Борис Николов

прочети още

Научете за ползите от великата билка с необичайно силни целебни въздействия!

прочети още

Чюнка, кочи глави, трабузан или... бабини зъби

прочети още

Избрани вериги книжарници и магазини, където е достъпна книгата на Николов

прочети още

Постигнете максимален ефект с пълен курс от само 4 бутилки Боралин!

прочети още

"Екстрактът е мощно нестероидно средство, полезно за хормоналния фон и за редица други състояния"

прочети още

"Едно от най-ценните действия е понижаване на холестерола."

прочети още

По рецепти на народния лечител Борис НИКОЛОВ

прочети още

Как се приготвя чай от бабини зъби за шипове по рецепта на българския лечител Борис НИКОЛОВ?

прочети още

Вижте част от книгата на лечителя Борис НИКОЛОВ

прочети още

Хранителна добавка укрепва ставите, отбранява ни и от холестерола

прочети още

"Толкова много ме болеше, изобщо не можех да работя. Докато не започнах илача на Борис Николов"

прочети още

Първите експерименти са извършени в ИСУЛ и върху доброволци от ВМА

прочети още

Билкови хранителни добавки по рецепти на лечителя Борис НИКОЛОВ

прочети още

Хипократ: Нека храната ви бъде лекарство и лекарството храна!

прочети още

Вижте старата опаковка на БОРАЛИН преди 2014 г., от когато е новата ни визия

прочети още

Холестеролните плаки в организма са причина за инфаркти

прочети още

"Малко преди да си отиде, той разкрил една от многобройните си рецепти"

прочети още

"Бабини зъби. Единият вариант за ползване е като си купите готовия продукт Боралин..."

прочети още

ОТ АРХИВА: Списание "Родолюбие" от 1990 г. пише за билкаря и неговите открития

прочети още

Zdrave.org посвещава обстойна статия на Б. Николов и неговия Боралин

прочети още

Многопосочните въздействия на тази течна формула, направиха БОРАЛИН-4 любима хранителна добавка на хиляди

прочети още

Гледайте интервю с НИКОЛОВ, телевизионни демонстрации на негови рецепти и други видео материали.

прочети още

БНТ "Бързо, лесно, вкусно" Рецепта на Б. Николов с бабини зъби, демонстрирана от неговия внук Ю. Димитров

прочети още

Хранителни добавки с половин век история и клинично доказани въздействия

прочети още

Подгответе имунната система за предизвикателства!

прочети още

"Растението убиец на холестеролните плаки" в 30000 тираж като приложение на в-к 24 часа през 2007 г.

прочети още

Всичко важно за бабини зъби, БОРАЛИН и Борис НИКОЛОВ

прочети още

Рецептите на фитотерапевта Борис Николов

прочети още

Колегите проявяват интерес към бабините зъби и стават първите му пациенти

прочети още
Най-българската билка
17 февруари 2022

Кое е растението, на което е посветена книгата на лечителя Николов?

прочети още

Как да сме №1 в лекарския кабинет, на работа, след работа и... в леглото?

прочети още

"Една от много добре изучените билки, благодарение най-вече на лечителя Борис Николов..."

прочети още

Юлиян Димитров демонстрира рецепта на Борис Николов в предаването по ТВ7 "Споделено с Вихра"

прочети още

По рецепти на народния лечител Борис НИКОЛОВ

прочети още

lekuvai.bg пише за Николов и неговите рецепти

прочети още

Научете от бестселъра на фитотерапевта Борис Николов

прочети още

Билкови добавки Боралин в промо пакети "Максимален ефект"

прочети още

Станете последователи на instagram профила на Боралин!

прочети още

След три издания, книгата на Борис Николов вече е достъпна за читателите в столични и регионални библиотеки.

прочети още

Деси получи пратка БОРАЛИН

прочети още

Производство на хранителни добавки и козметика на ишлеме

прочети още

"Еликсир на петрички лечител спасява човешкото сърце само за 3 дни! Най-ефикасният метод на Борис Николов е този с бабините зъби"

прочети още

Благодарим на всички за участието! Ето и четиримата победители в нашата томбола...

прочети още

Можете да намерите пълната гама Боралин вече и в аптеки Фрамар! Попитайте за допълнителни пакетни отстъпки нашия Инстаграм модел и инфлуенсър Десислава Стоянова!

прочети още

Бабини зъби спомага и за регулирането на кръвната захар

прочети още

Магазин „Здравница” е дългогодишен партньор на Боралин

прочети още

Коледа наближава! Включи се в празничната ни игра!

прочети още

Най-претоварените здравни институции по празниците са Бърза помощ и черния ни дроб.

прочети още

От народната лечителка баба Дивлевица, която също е от Македонския край, той научава за лековитата билка

прочети още

За да помага на близки, младият Николов обикаля дрогериите, но се оказва, че никой аптекар не е и чувал за Tribulus terrestris

прочети още

Actualno.com: Лечителят Борис Николов ни остави тайна рецепта, която използваше бай Тошо

прочети още

Д-р Папазова за лечебните свойства на Бабини зъби

прочети още

Как да повишим мощността и да удължим живота на този агрегат?

прочети още

През 1993 г. ИСУЛ тества и официално признава капките Боралин

прочети още
"168 часа" за Николов:
14 ноември 2021

"Открива катализатор, който оптимизира действието на илача"

прочети още

Заради кое растение Александър Велики завладява остров Сокотра?

прочети още

„Малко преди да се спомине, бай Борето Николов ми каза що да сторя, ако искам моторчето в гърдите ми да работи като швейцарския часовник на Живков“

прочети още

Опитай пълен курс от само 4 опаковки + още 1 подарък!

прочети още

Най-известната рецепта на фитотерапевта Петър Димков.

прочети още

Търсете Боралин и в магазините на FHL - Фитнес и здраве

прочети още

Комбинирайте с Боралин-4 или Боралин-8 за подкрепа на гръбнака и ставите

прочети още

Прадедите ни сваляли булото на младоженката с шипков клон. Шведите ядат супа от шипки. Любима рецепта на фитотерапевта Борис Николов за шипково вино.

прочети още

Интервю от 2012 г. с Юлиян Димитров - внук и ученик на лечителя Борис Николов

прочети още

"Борис Николов е сред най-известните български лечители. За него са писали дори чуждестранни медии...."

прочети още

Интернет порталът разказва пикантна история от миналото на Николов...

прочети още

Приживе неговата слава се разнася из цялата страна

прочети още

Трънливата билка тормози летовниците

прочети още

Бил само на 53 години, а чувствал, че му остава не повече от година-две живот

прочети още

Възползвайте се от летните предложения на промо пакети "Максимален ефект"

прочети още

Порталът vijti.com споделя историята на Николов и Боралин

прочети още

Богата билкова аптека в центъра на София

прочети още

Боралин ви подарява ваучер за половината от цената на цикъл консултации с нутриционист

прочети още

Какво ни завеща Борис Николов?

прочети още

Разработва технология за оптимално извличане на целебните съставки

прочети още

Второ участие в "Бързо, лесно, вкусно" на Юлиян Димитров - внук и ученик на фитотерапевта Борис Николов.

прочети още

Каква е връзката на лечителите Петър Димков и Борис Николов с тези растения?

прочети още

Боралин в промо пакети с други продукти

прочети още

Дори без да го искаме, ежедневно сме подложени на билкова терапия

прочети още

Как да помогнем на бъбреците и черния дроб?

прочети още

Съществува ли „ваксина” срещу сърдечно-съдови проблеми?

прочети още

Да видим какво ще намерим в градината и в супермаркета, за да потвърдим старата поговорка, че храната е най-доброто лекарство.

прочети още

Билкова сервизна акция за двигателя!

прочети още

То е основна съставка на опасна напитка, покорила Европа.

прочети още

Kakda.org: Билката бабини зъби получава голяма популярност от лечителя Борис Николов

прочети още

За цялата фамилия, за всички в офиса - 20 опаковки различни видове Боралин на изгодна цена + много подаръци и безплатна доставка

прочети още

Яжте лозови сърми за здраво сърце, за добро зрение плакнете очите с мъзга от зарязаната асма

прочети още

"Три комисии заключават, че лекарство с такъв бърз ефект няма"

прочети още

Комбинация от билки в подкрепа на гръбнака

прочети още

Телешки рог срещу паразити и пепел от заешка кожа за сърцето. Как са се лекували българите преди Освобождението?

прочети още

Публикувано на страницата на "Здраве и вино"

прочети още

Когато си опитал всичко, време е за тази билкова комбинация

прочети още

Една от най-полезните подправки липсва на трапезата ни

прочети още

Изгодни пакетни предложения пълен курс Боралин.

прочети още

QR код за директно присъединяване към единствената Фейсбук група, посветена на билката бабини зъби (Tribulus terrestris)

прочети още

"Екстрактите от серията Боралин правят тези процеси обратими"

прочети още

Възможно ли е да "рециклираме" износените стави?

прочети още

Повод за национална гордост е, че нашата страна е най-големият производител на…

прочети още

45 навършва тази година серията билкови хранителни добавки „Боралин”.

прочети още

Куркумата е не само кулинарно, но и лечебно растение. Подобрява работата на жлъчката и черния дроб.

прочети още

Как да си №1 в спорта, на работа, след работа и в... леглото?

прочети още

Народният лечител Борис Николов препоръчваше изобилие от ябълки в диетата

прочети още

Има голямо сърце, нещо което е твърде дефицитно днес

прочети още

Ето коя е била любимата отвара на Тодор Живков

прочети още

Комбинирайте с Б4 и Б8 за максимален ефект

прочети още

Ефектът от проведеното лечение с тези препарати изумява три комисии във ВМА

прочети още

Последвайте ни в социалната мрежа!

прочети още

През 1984г. заедно с български лекари и учени провежда системни експерименти с хранителната добавка Боралин-1 (Б1) въз основа на Бабините зъби. 

прочети още
Схема на прием
2 януари 2021

Ето схемата, по която се приема Боралин-4, 5 и 8

прочети още

Възползвайте се от зимните предложения на промо пакети "Максимален ефект"

прочети още

Честито на печелившите и очакваме да се свържете с нас на лично съобщение, за да разберете как можете да получите подаръците си.

прочети още

Поддържането на силен имунитет е важно не само през зимния сезон, когато върлуват грипове и настинки, но и през цялата година.

прочети още

Освен в България, Tribulus Terrestris присъства в народната медицина на различни световни култури. Особено популярна е в Индия, където се използва в лечебните практики на алтернативната медицина Аюрведа, а освен това е утвърдена и като мощен афродизиак.

прочети още

Близо половин век за Боралин-5 се говори от уста на уста

прочети още

Въпреки закачливото си име, билката има мощно действие върху организма. Как да избегнем страничните ефекти и да се насладим на ползите от екстрактите Боралин по рецепти на фитотерапевта Борис Николов?

прочети още

Коледа наближава! Включи се в празничната ни игра от 7 до 26 декември 2020 и може да спечелиш СТРАХОТЕН ПОДАРЪК от серията билкови хранителни добавки Боралин - коледен пакет „Максимален ефект“ по избор! Последвай Фейсбук страницата ни, за да научиш повече.

прочети още

Онлайн изданието "Български Фермер" пише за Боралин и Николов през 2017 г.

прочети още

Николов разработва съвместно с военни медици препарат с кодово име Б1

прочети още

Възползвайте се от есенните предложения на промо пакети "Максимален ефект"

прочети още

spomen.bg публикува очерк на журналиста от в-к 24 часа Николай Москов

прочети още

Изобретенията на Николов привличат вниманието на военните

прочети още

Как моторчето в гърдите да работи като швейцарския часовник на Тодор Живков?

прочети още

Могат да се използват за профилактика и лечение на възпаления, хронични заболявания и различни инфекции

прочети още

Изобретение на наш лечител от 1976г. изумява медици с ефективността си.

прочети още

Боралин-1 е вашата начална спирка към промяната!

прочети още

Николов разработва начините това растение да се превърне в спасител на човешкото здраве

прочети още

Кратки рецензии от корицата на третото издание "Растението убиец на холестеролните плаки"

прочети още

Търсете бестселъра на Борис Николов във верига книжарници Сиела

прочети още

Възползвайте се от пролетните предложения на промо пакети "Максимален ефект"!

прочети още

Още една публикация в Интернет страницата на в-к 24 часа на тема Борис Николов, неговия Боралин и билката бабини зъби. ЛЕЧИТЕЛЯТ БОРИС НИКОЛОВ: БЪЛГАРСКАТА „ВИАГРА” СЕ КАЗВА БАБИНИ ЗЪБИ

прочети още

Благодарение на Борис Николов, Живков изкарва до дълбоки старини без кръвно и холестерол

прочети още

Изданието на Национална асоциация на пчеларитe вестник "Пчели" пише за Борис Николов и билката бабини зъби

прочети още

Отварата намалява риска от инфаркт, вкарва в норма нивата на холестерола и допринася за голяма потентност.

прочети още

Любимият блогър Невена Босилкова пише за нашите продукти!

прочети още

ВЕЧЕРНО: "Билката бабини зъби ни избавя от холестерол, хипертония, аденом на простатата, мастопатии, шипове, дископатии"

прочети още

Билката може да бъде и опасна, ако се прекалява с нея

прочети още

ИСУЛ и ВМА извършват клинични изпитания на Боралин, които доказват ефикасността и безопасността му

прочети още

Новинарският портал представя Боралин през 2013 г.

прочети още

Възползвайте се от промо пакетните ни предложения!

прочети още

Уважаваният блогър удиви Мрежата с тази статия с близо 200000 прочита

прочети още

Как да върнем биологичния часовник с 20 години?

прочети още