Мега пакет "Боралин фамилия" 20 бр. по цени на едро + подаръци

  • Марка: ® Boralin
  • Кат. номер: box1
Посочените суми са примерни за определени продукти! Ще ви бъде изготвена индивидуална оферта, свържете се с нашите консултанти или заявете обаждане в прозорец "БЪРЗА ПОРЪЧКА"! 
 
МЕГА ПАКЕТ "БОРАЛИН ФАМИЛИЯ"
20 опаковки различни видове ®Боралин по избор с 20% отстъпка! 
Вземете 20 опаковки различни видове ®Боралин по избор на цената на 16 с огромна отстъпка, безплатна доставка и допълнителни подаръци:
+5 бр. транспортни флакони на обща стойност 12 лв
+1 бр. книга на Борис Николов "Растението убиец на холестеролните плаки" на стойност 16.90 лв
+5 бр. ваучери (за 5 човека), всеки на стойност 20 лв. (обща стойност 100 лв.) за цикъл от консултации с професионален нутриционист Моника Панайотова.
+ безплатна доставка.
Съвместно със специалиста Моника Панайотова ще създадете индивидуален диетичен режим, съобразен със здравословното ви състояние, предписаното основно лечение и най-важното… вашите вкусови предпочитания. Подходящото разнообразно хранене е основа за подкрепата на здравето, която ще ви даде курсът с Боралин и постигането на трайни резултати.
Офертата е подходяща за семейства, приятели и корпоративни клиенти. С това предложение можете да спестите до 158.40 лв. сравнено с единичната стойност на продуктите (ако например поръчката се състои от 20 бр. Боралин-5). Добавете още 100 лв. за 5-те подаръчни ваучера и 16.90 за книгата. Да не говорим, че доставката на целия кашон до вратата би ви струвала около 25 лв., но ние ще поемем този разход вместо вас.
Цените започват от 532.80 до 633.60 лв., според избраните продукти + подаръци на обща стойност 128.80 лв.
Как да поръчам?
Изберете 20 бр. от предлаганите продукти, според показанията, и ние ще ви подарим 20% от стойността им + екземпляр от бестселъра на фитотерапевта Николов + транспортни флакони + 5 ваучера за консултации с диетолог. В офертата не участват продукти, които са в друга промоция.
Ако се колебаете, свържете се с нашите консултанти, за да обсъдим най-подходящите боралини за вас, вашите приятели, близки и колеги.

Предложението важи до 10 юни 2022 г.

794,90 лв. 532,80 лв.
Базова цена: 532,80 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!