Грижа за гръбнака

  • Марка: ® Boralin™
  • Кат. номер: Mx3

ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-3": ГРИЖА ЗА ГРЪБНАКА

Боралин-4 в комбинация с масажен гел Боралин-3 подкрепят функцията на опорно-двигателната система и ви помагат да се изправите!

 

     Гръбначният стълб е не само основната опорна ос на нашето тяло, но и продължение на главния мозък. Еволюцията изправя Homo sapiens на два крака, това силно натоварва гръбнака и го прави податлив на мъчителни проблеми, които рядко се срещат при другите бозайници. Дисковите болежки, безмилостните ошипявания и изкривявания са част от тях. Опитайте пълен курс със само четири опаковки билков сироп Боралин-4 и масажирайте с Боралин-3 гел по рецепти на фитотерапевта Борис Николов. Тази подкрепа на функцията на опорно-двигателната система ще ви помогне да се изправите! Коригирайте хода на еволюцията към живот без болка! Хранителна добавка Боралин-4 със съдържание на Tribulus terrestris (бабини зъби) и Hypericum perforatum (жълт кантарион) допринася за поддържането и на нормална концентрация на холестерол в кръвта, подкрепя функциите на нервната, половата, храносмилателната и костната системи. Притежава антиоксидантно и тонизиращо въздействие.

     Пълният курс с Боралин №4 се състои от 4 бр. опаковки по 510 мл. Всяка бутилка се изпива по схема с приложената мерителна чаша за 7 дни. Следват 10 дни почивка и се започва следващата, по същата схема. Така четирите опаковки се изпиват за 2 месеца. Гелът се прилага паралелно със сиропа. При необходимост, пълният курс може да се повтори след поне 2 месеца пауза. Препоръчителната честота на профилактичен прием е един пълен курс, веднъж годишно.

     Боралин – виж как ще се почувстваш!

 

 

Вземете продукти на стойност 

190.90 лв. сега за 155.20 лв.

спестявате 35.70 лв.

В пакета се включени (натиснете изображенията за подробности):

Боралин-4

Боралин-4

Пълен курс 4 бр. на обща стойност 155.20 лв.

 

Боралин-3

Боралин-3-гел

1 бр. ПОДАРЪК, на стойност 33.30 лв.

 

Транспортен флакон с вместимост 30 мл – 1 бр. ПОДАРЪК на стойност 2.40 лв.

 

+БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за цяла България

до домашен адрес или офис на СПИДИ, или ЕКОНТ 

Резултат с изображение за спиди                                    Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат с изображение за еконт
 
с промо пакети "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ"
и за поръчки на стойност над 100 лв.

 

Научете повече за Боралин в нашия блог boralin.eu/news.html 

 

 

 Всички хранителни добавки от серията „Боралин” са регистрирани в ОДБХ (Областна дирекция по безопасност на храните). Произведени в сертифициран цех с внедрена система на управление съгласно стандарта CODEX HACCP (Hazard Analysis Critical Control).

GMP (Good Manufacturing Practices).

ISO90001, ISO22000

„Боралин” е запазена търговска марка.

 

190,90 лв. 155,20 лв.
Базова цена: 155,20 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!